Երեխեք ջան, վերցնում ենք խինգ խատ ցան, կենտրոնում դնում ենք կարտոլ, հետո կարտոլների կողերը շարում ենք չորս խատ ցան, և մի խատն էլ դնում վիրևը, ու վառում ենք: Կարտոլները շատ բարձր ջերմաստիճանի մեջ էփում ա ու համարյա մե կես ժամ ետո խանում ենք, կլպում ու ուտում:
- Լուսանկարը` Լուսինե Կարապետյանի
- Լուսանկարը` Լուսինե Կարապետյանի
- Լուսանկարը` Անուշ Ջիլավյանի
- Լուսանկարը`Ռաֆայել Նաջարյանի
- Լուսանկարը` Անուշ Ջիլավյանի